How do I remove sensitive information from a message?
Redact a message permanently.
Son güncelleme: 20 Eki 20261 dk okuma
If a customer accidentally sends sensitive information such as a card number, password or identity details, select Redact message from the message menu. You must provide a reason. The redacted content is permanently removed.
Support Supervisors and higher roles have this permission.
Bu içerik işinize yaradı mı?
İlgili makaleler
- Konuşmaları nasıl atarım?Temsilciye veya ekibe atama ve toplu işlemler.
- Bir müşteri talebini IT ekibine nasıl aktarırım?Konuşmayı Hizmet Masası'na eskale etme.
- Müşteri ve firma kayıtları nasıl yönetilir?Kişiler, firmalar, birleştirme ve notlar.
- Konuşmanın önceliği neyi değiştirir?Öncelik seviyeleri ve hedef sürelere etkisi.
Hâlâ desteğe mi ihtiyacınız var?
Ekibimiz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyar.