Şirket hesabımı kapatırsam verilerime ne olur?
Hesap iptali sonrası veri erişimi.
Son güncelleme: 20 Eki 20261 dk okuma
Şirket aboneliğiniz sona erdiğinde verileriniz 30 gün boyunca okunabilir ve dışa aktarılabilir kalır. Bu sürenin sonunda hesabınız ücretsiz ve salt okunur bir Arşiv Hesabı'na dönüşür. Veriler otomatik olarak silinmez.
Verilerinizin tamamen silinmesini istiyorsanız önce Veri Dışa Aktarma ile verilerinizi indirin, ardından silme talebiniz için bize bu portal üzerinden bir talep gönderin.
Bu içerik işinize yaradı mı?
İlgili makaleler
- Arşive alınan bir modülde neler yapabilirim?Okuma açık kalır, yeni kayıt oluşturulamaz.
- Ödeme alınamadığında ne olur?Ödeme başarısızlığında ek süre ve hatırlatmalar.
- Tam Paket'e nasıl geçerim, nasıl iptal ederim?Satın alma, iptal ve iptali geri alma.
- Dönem ortasında kullanıcı veya paket eklersem ne öderim?Oransal ücretlendirme ve anında tahsilat.
Hâlâ desteğe mi ihtiyacınız var?
Ekibimiz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyar.