Ana içeriğe geç

Şirket hesabımı kapatırsam verilerime ne olur?

Hesap iptali sonrası veri erişimi.

Son güncelleme: 20 Eki 20261 dk okuma

Şirket aboneliğiniz sona erdiğinde verileriniz 30 gün boyunca okunabilir ve dışa aktarılabilir kalır. Bu sürenin sonunda hesabınız ücretsiz ve salt okunur bir Arşiv Hesabı'na dönüşür. Veriler otomatik olarak silinmez.

Verilerinizin tamamen silinmesini istiyorsanız önce Veri Dışa Aktarma ile verilerinizi indirin, ardından silme talebiniz için bize bu portal üzerinden bir talep gönderin.

Bu içerik işinize yaradı mı?

İlgili makaleler

Hâlâ desteğe mi ihtiyacınız var?

Ekibimiz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyar.